Werkwijze Diëtist Zaltbommel

De intake

Bij Diëtist Zaltbommel duurt het eerste consult langer omdat het belangrijk is een goed beeld te hebben van jouw huidige leefstijl en persoonlijke situatie. Onder andere wat je zoal eet, dieetervaringen, eventuele klachten, het beweegpatroon en medische gegevens worden nagevraagd. Deze informatie geeft ons de mogelijkheid om een advies op te stellen dat echt bij jou past en praktisch toepasbaar is.

"Door eten op een positieve manier in te zetten zorgen wij ervoor dat je weer lekker in je vel zit."
- Diëtist Anneke

Vervolgconsulten

In de mogelijke vervolgconsulten zal de diëtist je begeleiden in het uitvoeren van de adviezen. Samen bekijken we waar je tegenaan bent gelopen en wat je nodig hebt om de adviezen vol te houden. Wij zijn gespecialiseerd om in kaart te brengen wat het gedrag erachter is (waarom we iets doen) en welke onderliggende oorzaken hierbij van invloed zijn. Daarnaast kunnen onderwerpen aan de orde komen zoals; eten bij emoties of stress, onregelmatige werktijden, tijdsgebrek, wat te doen op feestjes, of bij het gemis aan praktische vaardigheden.

Het aantal vervolgconsulten verschilt per persoon. Dit wordt met jou afgestemd en tussentijds besproken, zodat je stapsgewijs kunt werken naar doelen waar jij je prettig bij voelt.

Online begeleiding

Bij Diëtist Zaltbommel bieden wij online begeleiding aan. Iedereen heeft het tegenwoordig druk en de week zit vol met werk/studie, afspraken en andere verplichtingen. Dan is het fijn om online af te kunnen spreken, wat een hoop tijd en moeite scheelt.

Diëtist Zaltbommel online

Vragenlijst

Vanaf 2023 zijn alle zorgverleners verplicht een vragenlijst te sturen, waarin je jouw ervaring over Diëtist Zaltbommel kan delen. Na de laatste afspraak ontvang je hiervoor een email van onderzoeksbureau Feeddex.

Contact Diëtist Zaltbommel

Wilt je graag aan de slag maar twijfel je nog? Bij Diëtist Zaltbommel is het mogelijk om eerst een vrijblijvend telefonisch gesprek te hebben. Neem hiervoor contact op.