Praktische informatie Diëtist Zaltbommel

Locatie diëtistenpraktijk Zaltbommel!

Diëtist Zaltbommel is gevestigd in hetzelfde gebouw als Huisartsenpraktijk de Waluwe, aan de Van Heemstraweg West 11 in Zaltbommel. Je vind ons op de eerste verdieping (er is een lift aanwezig).

Locatie diëtistenpraktijk Gameren

Je vindt ons ook in het Dienstencentrum van Zorgcentrum ’t Slot, aan de Ridderhof 3 in Gameren.

Werkdagen

Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Wil je op een ander moment contact opnemen, stuur dan een e-mail, of gebruik het contactformulier.

Huisbezoek is mogelijk

Wanneer je zelf niet in staat bent om naar de praktijk te komen kan de diëtist bij je thuis langskomen. Eventuele extra kosten (afhankelijk van de afstand) zullen van te voren worden overlegd.

Vergoedingen

De diëtist wordt vergoed vanuit de basisverzekering! Elke zorgverzekeraar vergoedt 3 uur per kalenderjaar. Houd hierbij wel rekening met je eigen risico. Voor jongeren onder de 18 jaar geldt gaat het niét van het eigen risico. In de Algemene voorwaarden wordt het uitgebreider uitgelegd. Daarnaast is vergoeding van dieetadvisering opgenomen in diverse aanvullende verzekeringen. Het aantal minuten/bedrag verschilt per zorgverzekeraar, informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar.

Contracten met zorgverzekeraars

Diëtist Zaltbommel heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars. Per zorgverzekeraar geldt een standaard gecontracteerd tarief wat neerkomt op €18 – €19 per kwartier. Voor het exacte bedrag verwijzen we je naar de polis van je verzekeraar. De kosten declareren wij rechtstreeks bij de zorgverzekeraars, hier heb je geen omkijken naar. Voor meer informatie over zorgverzekeringen in het algemeen kijk je op: ikregelmijnzorggoed.nl.

Kwaliteit

De diëtisten van Diëtist Zaltbommel zijn aangesloten bij de regionale Zorggroep Jeroen Bosch Huisartsen. Als lid van de beroepsvereniging voor diëtisten (NVD) voldoen we aan alle kwaliteitseisen, door o.a. het volgen van scholingen om alle kennis up-to-date te houden. Wij staan geregistreerd in het landelijke kwaliteitsregister voor zorgverleners.

Diëtist Zaltbommel ZBIB

Tarieven Diëtist Zaltbommel

In onderstaand overzicht de kosten die gelden wanneer u:
– Geen aanspraak kunt/wilt maken op vergoeding vanuit het basispakket.
– Meer dan 3 uur nodig heb en/of geen aanvullende verzekering hebt met dieetadvisering.

  • Informatiegesprek van 10 minuten: gratis
  • Intake: € 78 (excl. individueel dieetadvies*)
  • Individueel dieetadvies per 15 minuten: € 19,5
  • Vervolgconsult lang: € 39
  • Vervolgconsult kort: € 19.5
  • Online consult : € 19,5 – 39
  • Telefonisch / email consult: € 19,5

* o.a. voor het samenstellen van een dieet, rapportage verwijzer, opstellen behandelplan, aanvraag drinkvoeding.

Directe toegankelijke diëtist

Diëtist Zaltbommel is Direct toegankelijk. Dit betekent dat je zelf een afspraak kan maken,  zonder eerst met de huisarts/specialist te overleggen. Sommige zorgverzekeraars eisen echter nog wel een verwijsbrief (vraag dit aan je zorgverzekeraar). Wanneer er sprake is van een medische indicatie of ziekte kan het van meerwaarde zijn dat de wij hierover informatie ontvangen van je huisarts.

Verhinderd?

Graag zo spoedig mogelijk de afspraak verzetten/annuleren, zodat wij nog een andere cliënt kunnen inplannen. Bij afzeggingen minder dan 24 uur van te voren zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Algemene voorwaarden en de Privacy verklaring

De algemene voorwaarden en de privacy verklaring van Diëtist Zaltbommel.

Contact Diëtist Zaltbommel

Wilt je graag aan de slag maar twijfel je nog? Bij Diëtist Zaltbommel is het mogelijk om eerst een vrijblijvend telefonisch gesprek te hebben. Neem hiervoor contact op.

Diëtist Zaltbommel is een handelsnaam van Diëtist en Leefstijl.