Diëtist Zaltbommel – Online coaching

Online begeleiding mogelijk bij Diëtist Zaltbommel

In de praktijk kun je ook terecht voor online begeleiding. Door middel van videobellen kunnen sessies met de diëtist plaatsvinden. Zo kun je ook nu begeleiding krijgen van de diëtist. Online begeleiding is altijd beschikbaar voor iedereen die daar behoefte aan heeft, of voor wie dat handig is. Mogelijk woon je niet in de buurt, of ben je druk. Dan is het fijn om online af te kunnen spreken, wat een hoop tijd en moeite scheelt.

Online begeleiding werkt goed

Wij vinden het belangrijk dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit van de begeleiding! Daarom zullen we tijdens het intakegesprek uitgebreid ingaan op je persoonlijke situatie en hulpvraag, zodat we goed in kaart kunnen brengen van wat wij voor je kunnen betekenen. Ook zijn wij geschoold in e-coaching en kijken wij verder dan alleen maar het eetpatroon.

Diëtist Zaltbommel Online

Intake Diëtist Zaltbommel bij online coaching

Bij Diëtist Zaltbommel duurt het eerste consult langer omdat het belangrijk is een goed beeld te hebben van je huidige leefstijl en persoonlijke situatie. Onder andere wat je zoal eet, dieetervaringen, eventuele klachten, het beweegpatroon en medische gegevens worden nagevraagd. Deze informatie geeft ons de mogelijkheid om een advies op te stellen dat echt bij je past en praktisch toepasbaar is.

Vervolg behandeling

In de mogelijke vervolgconsulten zal de diëtist je begeleiden / coachen in het uitvoeren van de adviezen. Samen bekijken we waar je tegenaan bent gelopen en wat je nodig hebt om de nieuwe leefstijl vol te houden. Wij zijn hierbij gespecialiseerd om in kaart te brengen wat het gedrag erachter is (waarom we iets doen) en welke onderliggende oorzaken hierbij van invloed zijn. Daarnaast kunnen onderwerpen aan de orde komen zoals; eten bij emoties of stress, onregelmatige werktijden, tijdsgebrek, wat te doen op feestjes, of bij het gemis aan praktische vaardigheden.

Het aantal vervolgconsulten verschilt per persoon. Dit wordt met jou afgestemd en tussentijds besproken, zodat je stapsgewijs kunt werken naar doelen waar jij je prettig bij voelt.

Meer weten over online begeleiding?

Wil je graag aan de slag maar twijfel je nog? Bij Diëtist Zaltbommel is het mogelijk om eerst een vrijblijvend gesprek te hebben. Neem hiervoor contact op via het contactformulier.